Presterte nettopp det kunststy…

Presterte nettopp det kunststykket en kun ser på tegnefilm: Å tråkke på en rive slik at denne smalt meg hardt og kontant i hodet.

Dette innlegget ble postet 5. mai 2009 kl. 20:43 og er kategorisert under Twitter. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke

2 KOMMENTARER

  1. HannaKjø sier:

    HAHA!! Jeg hadde nesten ikke trodd at en rake rakk deg helt opp til hodet.
    Det måtte vært festlig å sett!! :) Fikk du en gigantisk kul også??

  2. Bjørnar sier:

    Den traff meg på øret, så jeg hørte kun susing på det venstre øret en stund etterpå. På en eller annen måte traff den også kjevebeinfestet rett ved øret, som gjorde det vilt vondt å tygge resten av kvelden.

    Dårlig situasjon.

Legg til en kommentar