BOK: The Variant

John August: The VariantThe Variant er en kortfortelling av John August, manusforfatteren bak filmer som Big Fish, Charlie og sjokoladefabrikken og Corpse Bride.

Boka finnes kun i digital utgave, og koster den nette sum av $1. Det er den verdt så det holder. Den kan lastes inn på iPhone eller tilsvarende enheter som har programvare som kan lese ePub-filer. Du kan kjøpe lese de 13 første sidene her og kjøpe den her.

John August liker, som en kan se av filmene han skriver, å bevege seg i spenningsfeltet mellom realisme og surrealisme (tenk Charlie og Sjokoladefabrikken), og det gjør han også her. Det er til en viss grad science fiction, men ikke i ordet tradisjonelle forstand. Det er mer… eksperimentering med vår forståelse av tid og rom, satt til bakteppet av en thrillerhistorie.

Amazon sier om boka:

After 35 years working at the Central Library, Vincent Lewis has perfected the art of unremarkability. But when a terrified woman falls through his bathroom ceiling, he’s forced back into a life of gunfights, double agents and paranormal research. The secret he’s been keeping for nearly four decades might reunite him with his lost love, or kill millions.

Anbefales sterkt.

Dette innlegget ble postet 13. juni 2009 kl. 17:53 og er kategorisert under Bøker. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar