Produktanmeldelse med personlighet

De eneste problemene jeg har er at batteriene er blitt dårligere. Batterienes levetid har gåt fra 2 uker til 3 dager, men det er messansynelig fordi jeg har (slått) den i bordet når jeg har tapt i spill. Tror jeg også kuka til scrollen i dag etter å død litt for mange gang i Css. Det er ikke verre enn at den er litt tyngre å scrolle (ned) med.

~ Komplett.no: Logitech MX Revolution Cordless Laser

Dette innlegget ble postet 1. juni 2009 kl. 12:41 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Geir sier:

    Hehe… Går det ann å dø i css?

Legg til en kommentar