Dette innlegget ble postet 6. juli 2009 kl. 4:44 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Marlén sier:

  Liker det!

 2. PålB sier:

  Jeg vet ikke om jeg liker det. Er det bra? Anbefales det?

 3. Benjamin sier:

  Nokre av oss kom til den konklusjon at det er bra for deg Bjørnar ;)

 4. Bjørnar sier:

  @Pål: Antar at det er individuelt hvorvidt det oppleves bra eller ikke. En går jo glipp av ting som skjer (men det er jo også litt av poenget). Og så er det litt upraktisk. Men det er avslappende! You get some, you lose some.

  @Marlén og Benjamin: Takk. Tusen takk. :)

Legg til en kommentar