Jeg liker dette bildet veldig godt

«President Obama bends over so the son of a White House staff member can pat his head during a family visit to the Oval Office May 8, 2009. The youngster wanted to see if the President’s haircut felt like his own. (Official White House Photo by Pete Souza)»

(via The Big Picture)

Dette innlegget ble postet 9. juli 2009 kl. 1:22 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Benjamin sier:

    Det likte eg au :)

  2. Ingrid J sier:

    Fantastisk!

  3. Eric sier:

    Funny you picked that one to highlight from the Big Picture. I posted the exact same photo, with its caption, on my blog earlier this week: http://www.ericasp.com/blog.php/2009/07/06/petting-the-president. Crazy, huh?

Legg til en kommentar