B-Sides: «After one, two, three strikes you’re out!»

Dette innlegget ble postet 20. august 2009 kl. 0:07 og er kategorisert under Video. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Hanne G sier:

  Hahaha! Brilliant!

 2. therese sier:

  :)

 3. Hanna Kjøllesdal sier:

  Hahaha, du e VELDIG løyen du Torstein! :)

 4. Silje sier:

  Se det èn gang: Smil. Se det to ganger: Le. Se det tre ganger: Tør ikke. Griner av latter allerede. For noen WEIRDO venner du har, Bjørnar!? Jon ser MILDT sagt utilpass ut av Torsteins tilnærmet lik «Silje in a glasshouse»-oppførsel, og jeg kan ikke unngå å sammenligne hans åsyn med ditt skriftlige ubehag når du sier om Jon at du «veksler mellom å ville denge ham helseløs og å ikke vedkjnnes ham» eller noe sånt. Så når Jon kauser Torstein på hodet, som for å si «ro cellå litt ner, mann, æg skjems meg ihæl», på en måte som bare Jon kan gjøre det, så tipper det over for meg altså. Fantastisk story bak denne filmsnutten, tenker jeg. Helt random, som de to karene i forgrunnen. Og så begynner Bjorland med robotbevegelsesdansen sin. Da ligger jeg omtrent på gulvet og hikster. Drøyt hva 31 sekunder kan gjøre med livet! Takk for at du publiserte dette, Bjørnar! Hjertelig takk. Når skal du henges ut egentlig? Eller var fortellingen om ditt klønete forsøk på å få sekken uskadd ned fra fjellhylla uthengning nok? Kanskje. Ja, vi er alle mennesker. Og jeg er et menneske, som alle andre, og min største utfordring i livet for øyeblikket er å fatte meg i korthet. You could tell!?

Legg til en kommentar