BOK: Harry Potter and the Deathly Hallows

Harry Potter and the Deatlhy HallowsHva er det egentlig å si om Harry Potter and the Deathly Hallows?

De som er interesserte har allerede lest den. Og med mindre de er helt ute og kjører anså de den for å være den klart beste boka i serien og en verdig avslutning på historien om den ufrivillige helten Harry Potter og hans evige kamp mot den onde Lord Voldemort.

Spesielt interessant er slutten, som jeg skal la være å røpe i tilfelle noen (usannsynligvis) ennå ikke har lest den, men som har en del elementer med klare og tydelige henspeilinger på klassisk, kristen tro (advarsel: spoilers forekommer hvis du følger lenken).

La meg nøye meg med å si at dette ikke, som mange hevder, er en trussel mot evangeliet, men snarere en mulighet.

Jeg vil anbefale Harry Potter. Det er kanskje ikke høylitteratur, men historien er, i hovedsak, drivende skrevet og har mange fantastiske elementer og forestillinger som gjør det til en fryd å lese. (De tre første bøkene må muligens kjempes gjennom, men derfra og ut tar det flatt av.)

Dette innlegget ble postet 22. august 2009 kl. 17:19 og er kategorisert under Bøker. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar