Dette innlegget ble postet 31. august 2009 kl. 16:33 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Asbjørn sier:

  Når du sier det sånn trykte eg nesten på ‘bomber og granater’-linken!

 2. EirikE sier:

  E vel bare kristne å single så lese blogga for tiå. E jo så totusenogsju!

 3. PålB sier:

  Jeg har ingenting å si til mitt forsvar, men hvordan i alle dager klarer du å sjekke utgående trafikk på dine linker? Trodde ikke det var mulig ;)

 4. ingvar sier:

  For min egen del kan jeg si at hadde du tatt med ordene «the big picture» hadde jeg umiddelbart klikket på den. I tillegg er bombe-innlegget ferdig skrevet på forsiden, mens singel-linken «må» du liksom trykke om du skal lese saken ferdig.

Legg til en kommentar