Dette innlegget ble postet 19. august 2009 kl. 14:43 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Magne sier:

  Yo Bjørnar! dette her he egentle ingenting mæ innlegge ditt å jær. beklage dæ. men om du konne fortelt meg koss æg kan linka te andre sie på bloggen min, mæ å laga «dekknavn» øve, sånn så du foreksempel he jort på teksten «problemer med å lese» i teksten øve.

 2. Bjørnar sier:

  Javisst!

  Når du skriver et innlegg merker du den teksten du vil skal bli lenket (eller fungere som «dekknavn», for å bruke dine ord), klikker på ikonet som ser ut som et jordklode med en kjetting oppå og skriver/limer inn adressen til sida du vil lenke til.

 3. Magne sier:

  konge!! tusen takk:)

Legg til en kommentar