Dette innlegget ble postet 28. august 2009 kl. 13:45 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Arne sier:

    Artikkelen i Morgenbladet får stå for seg sjølv. Særleg djuptgåande journalistikk kan det neppe kallast. Det som er viktig, er faktisk at kristne menneske tar ansvar i kyrkja si. Og for svært mange kristne i Norge, vil det seia Den norske kyrkja. Eg håper at mange av dei som har stemmerett ved valet (aldersgrensa er nå 15 år, den religiøse myndighetsalderen) set seg inn i kven dei kan stemma på og at dei brukar stemmeretten sin 14. september! Kyrkjevalet består av to val, eit lokalt (sokneråds-/menighetsrådsval) og eit regionalt (bispedømmerådsval, som i praksis også er val av delegatar til Kyrkjemøtet).

Legg til en kommentar