If you haven’t had a real Internet phone before, and you’re a wired kind of person, there are social stresses. If you can always glance at your email or Gtalk or Twitstream, the temptation to fill any otherwise-blank moment by doing so is considerable. Your mind may find itself classifying a lull in conversation with your spouse as an “otherwise-blank moment” which turns out almost always to be inappropriate.

Tim Bray om sin erfaring med Android G1. Dette som et apropos til Teknologiens forbannelse. (via) (0)

Dette innlegget ble postet 27. august 2009 kl. 13:45 og er kategorisert under Sitat, Sitater. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar