Guy #3

Seth Godin:

Paul just sent over this video of a dance tribe forming spontaneously at a music festival.

My favorite part happens just before the first minute mark. That’s when guy #3 joins the group. Before him, it was just a crazy dancing guy and then maybe one other crazy guy. But it’s guy #3 who made it a movement.

Initiators are rare indeed, but it’s scary to be the leader. Guy #3 is rare too, but it’s a lot less scary and just as important. Guy #49 is irrelevant. No bravery points for being part of the mob.

We need more guy #3s.

(via)

Dette innlegget ble postet 5. september 2009 kl. 1:43 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Ingrid J sier:

    Ja! så sant, så sant :)

Legg til en kommentar