Dette innlegget ble postet 17. september 2009 kl. 23:03 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  “But because we grew up surrounded by big dramatic story arcs in books and movies, we think our lives are supposed to be filled with huge ups and downs! So people pretend there is drama where there is none.”

  That’s why people invent fights. That’s why we’re drawn to sports. That’s why we act like everything that happens to us is such a big deal.

  Bra presentasjon med effektive grafer (så enkelt kan det gjøres). Ser mye «pretended drama» i både mitt eget og andres liv!

 2. Silje sier:

  Flaks for meg at jeg faktisk HAR litt drama på SJIKKELT i livet mitt! Men jeg liker å spre dramatikken litt, dele den opp, litt her og litt der, sånn at den ikke blir som en svart klump liggende midt i mellomgulvet mitt. Det blir for eksempel fine låter av det. Men det blir også litt snørr av det. Det kan vi leve med, så lenge låtene også følger med.

  Så ikke kom her og kall meg Dramaqueen Without A Cause. Jeg har faktisk en cause. So there.

Legg til en kommentar