A tiny home tour: Living in 96 square feet

Utrolig!

(via)

Dette innlegget ble postet 5. november 2009 kl. 20:55 og er kategorisert under Video. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Av alle jeg kjenner slår det meg at du, Bjørnar, kunne levd der. Akkurat der.

 2. Even sier:

  UTRULIGT! skrive du Bjørnar, mja, det tenkte eg og te å begynna med….Men så slår det meg…

  Eg e jo oppvokst med sånt! Eg har jo budd i et sånt hus MINDRE faktisk, kver einaste helg, i en periode fra eg va 5 te eg va 14 år!
  Mor og Far gjer det fremdeles, det kalles ei campingvogn.
  E faktisk ikkje så gale så en sko tru!

 3. Weronica sier:

  Dette var rått! Tenk at han lev slik som det 24/7 heile året! Det står det respekt av.

 4. Silje sier:

  Jeg BOR sånn nå. Omtrentlig, jaffall. Nei, det er litt større. Inkludert alle veggene, jaffall. Hvis du tar kun rom det går an å oppholde seg i, så vil jeg påstå det er ganske lik størrelse. En del vegger her mao. Men cozy!
  Håper du vil bo slik en vakker dag, Bears. Jeg vil se hvor du bor nå. Plutselig en dag kommer jeg på uønska besøk, jeg og hele mitt nærvær ;)

Legg til en kommentar