Physical Storage vs. Digital Storage

Mozy: Physical Storage vs. Digital Storage

(via)

Dette innlegget ble postet 1. november 2009 kl. 13:50 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Silje sier:

    Iiiiiiiiiiiiiiiinsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane.

  2. StoreBjorland sier:

    Husker du…før i tiden? Når vi måtte sitte med pulten for å være på nett? DET er lenge siden! Det må ha vært FØR Norge vant grand prix…i 8…tidlig 9 kanskje. Du husker han der med fela…hva var det nå han het igjen? Rybækk? Rubik? Rubak var det! Fining han…

  3. AndersU sier:

    Datateknologi♥

Legg til en kommentar