Julegaveshoppingen som gikk galt

Therese og jeg står i et lyskryss i Sandnes sentrum. Vi har vært på IKEA og Kvadrat og handlet julegaver, og avsluttet dagen med kaffe på kaféen i den gamle kinoen i Sandnes (en kafé som forøvrig anbefales på det aller varmeste).

Sidegata vi kommer ut fra er tydeligvis nedprioritert i lyskrysset, så lyset viser grønt bare to sekunder om gangen, akkurat nok til at halvannen bil har tid til å kjøre ut. Siden vi er et stykke bak i køen er jeg god og frustert når det endelig er vår tur til å være fremst i køen.

Når lyset endelig skifter til grønt gir jeg derfor godt med gass ut i krysset, både fordi jeg er litt irritert og for at jeg i alle fall ikke skal være en av idiotene som bruker så lang tid at ingen andre kommer ut. Etter kort tid hører vi at ting begynner å rase bak i bagasjerommet. Og det stopper ikke å rase heller, lyden av ting som bare fortsetter og fortsetter, biler rundt oss begynner å tute, og Therese roper plutselig ut: «DØRA ER ÅPEN!»

Jeg hiver meg på bremsa, og synet som møter meg bakover er en åpen bagasjedør og poser og pakker — alle julegavene vi har kjøpt — som former en sti bak oss gjennom hele krysset.

Biler tuter som besatte, og vi må ut av bilen midt i krysset og begynne å plukke opp alle tingene som ligger og flyter. Et av sommerdekkene som lå i bagasjerommet har også tatt turen, så jeg prøver å lempe det under den ene armen mens jeg fisker med meg alle posene jeg kan i den andre hånda. Stakkaren bak oss, som sannsynligvis har stått like lenge som oss og ventet på grønt, har vært frustrert nok til å kjøre over den ene IKEA-pakken slik at det er et stort hjulspor tvers over hele pakken.

Det er en glimrende avslutning på julegaveshoppinga. *Anbefales.*

Dette innlegget ble postet 22. desember 2009 kl. 1:59 og er kategorisert under Historier, Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. Asbjørn sier:

  Er det mulig.. *oppgitt*

 2. Solfrid Teline sier:

  Dette hørres ut som fra ein film! Off, kan eg bare sei. Det va bra det gjekk bra – tatt i betrakning. (:

 3. Ingvild sier:

  Spontan reaksjon på en indre visualisering av denne hendelsen; HAHAHAHAHAHA **Åh, vondt i magen** HAHAHAHAHAHA!!!

 4. Ina sier:

  oi.

 5. Ragnhild Hetland sier:

  Godt det jammen bare var ting. Tenk hadde det våre Therese! Kan på ingen måte anbefale å dette ut av bil i fart. Det var en gong og aldri meir.

 6. Bjørnar sier:

  Ragnhild: What?! Hva skjedde?

  Jeg kan forøvrig opplyse fellesskapet om at ingenting av det som falt ut ble skadet, utrolig nok. Bortsett fra stoltheten.

 7. Ragnhild Hetland sier:

  4år. satt i baksete i naboens saab på vei heim fra søndagskulen. hadde lukka døra sjøl. i en sving ramle eg ut. slapp unna med bare litt skrubbsår. trur egentlig nabokånå som kjørte syns det var verre enn meg. men likevel ikkje til å anbefale.

 8. Silje sier:

  Jeg gleder meg til oppfølgeren til dette årets julegaveshopping, cause this scenario was ahahaaawesome!! Ahaaaahaaa!! *siterer også Ingvilds kommentar*

Legg til en kommentar