Temablogger

Jeg vil gjerne slå et slag for blogger som er basert på andre ting enn tekst. Ikke alle kan skrive lange tekster med jevne mellomrom, men alle finner kjekke/interessante/nyttige ting når de surfer rundt på nettet.

Ragnhilds lille sted er et godt eksempel på en blogg som i det siste er gjort om til et samlested for foto, malerier, tegninger osv. Med undertittelen «Ting jeg liker» viser hun oss skattekisten sin der hun samler det hun finner på veien. Bravo!

Jeg ønsker meg mer av dette fra flere. Om det er bilder, verktøy, lenker, videoer, musikk, lydfiler, tips og triks — det spiller mindre rolle, så lenge det er noe du bryr deg om. Ett bilde (eller tilsvarende), eventuelt med en påfølgende kommentar hvis det er naturlig, er nok.

Alle kan gjøre det. Hva samler du av favoritter i boksen din?

Dette innlegget ble postet 21. desember 2009 kl. 0:55 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Ragnhild Thu sier:

  Ooo, takk takk :) Trodde ikke noen la merke til slikt ;)

 2. Odd erling sier:

  Personlig savner jeg en blogg om ting en ikke liker, eller muligens synest er rare..

  Forslag til begynnelse:
  1. Hvorfor vil Bjørnar ha epost adressen min når jeg skal kommentere på bloggen hans?

  2. Hvorfor var jeg ikke tilstede når Bjørnar og Therese blåste ut hele julegavebeholdningen gjennom bakluka i et lyskryss i Sandnes?

  3. Hvordan visste Bjørnar at e-post adressen jeg oppga når jeg skulle legge til denne kommentaren var ugyldig?!!
  (duerendustsomsamlerpåadresserbjornare@hehe.com)

 3. PålB sier:

  3: Du tok med en «å» i mailadressen, Odd Erling!

  n0000b ;)

 4. Odd Erling sier:

  Ser den…
  Urutinert…

  Men den lure-adressen som jeg brukte nå gikk ihvertfall gjennom sensuren!

Legg til en kommentar