Trusselbrev

Ok, hvem er det som har levert dette?

Fant dette trusselbrevet i gangen vår i går kveld. Ingen signatur. Jeg kommer til å teste personer for fingeravtrykk de nærmeste dagene.

(Jeg liker forøvrig veldig godt at vedkommende har vært oppmerksom på korrekt tegnsetting, og teipet på et punktum på slutten. Tusen takk.)

Trusselbrev funnet i gangen vår

Bring it on!

Dette innlegget ble postet 7. desember 2009 kl. 11:25 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. Anonym sier:

  Game on, you’re dead meat!

 2. Solveig sier:

  Haha, konge!

 3. Ole Martin sier:

  Mye kan tyde på at det er en jente, eller iallefall en feminin person…
  Det begynner jo med et utklipp fra Hennes og Mauritz sitt siste «Winter collection»-magasin og fortsetter med en rekke bokstaver fra «Kvinner&klær», «Henne» samt «Vakre hjem og interiør».

  Send over brevet, så kan eg ta en prøve av fingeravtrykk og sjekke det opp mot «Bankenes fellesforbunds identifikasjonsregister»!

 4. Bjørnar sier:

  Skremmende at du vet så mye om kvinne- og interiørblader, Ole! Haha!

 5. Silje sier:

  Ja, det LER JEG HØYT av, Ole! Helt for meg selv. Så ler jeg. HØYT.

  Men BT.. Var ikke det en signatur? Eller? BY? BT. Hvis jeg går utifra at det er skrevet på bakgrunn av et ønske om å vite hvor/hvordan/når etc du og Therese ble et par, og den/de fornærmede tydeligvis er noen som føler seg litt utelatt i detaljene, tyder mye på at det er et eller flere familiemedlemmer. Det er ofte de som blir mest fornærmet i slike tilfeller. Det er ofte de som blir mest fornærmet punktum. Og det lille faktum at de vet at du liker at til og med trusselbrev er grammatisk korrekte…

  Jeg holder en knapp på din søster Benedicte ;) She knows you well!

  (Jeg er smertelig klar over at jeg kan ta helt feil, men jeg likte resonnementet mitt ;))

 6. Even sier:

  Bjørnar, dette ser alvorligt ud.
  Looks like you need some protection!

  Vil minne om at EVS Security stiller til din disposisjon for en liten slant.
  Vi tilbyr:

  -Livvakt-tjenester

  -Pengeinnkreving

  -Kreative forhørsteknikker

  Call me….

 7. stine berg sier:

  dette er jo fantastisk! jeg skulle gitt mye for å få et sånt trusselbrev. gratulerer! dette er sannsynligvis en once in a life time experience!

 8. Brigt sier:

  Jeg synes underskriften så ut som min egen «skjønn»skrift. Visst dette er et trusselbrev jeg har skrevet i profetisk henrykkelse, så beklager jeg det =)

Legg til en kommentar