Impuls-helg

Impuls 2006

Vi er på Impuls med G1 i helga, og jeg dette arkivbildet fanger mye av essensen i Impuls — tilbedelse, feiring, vanvittige tekniske ressurser, mange ungdommer og fullt av liv.

Men kanskje viktigere er det som skjer bak kulissene — undervisningen, seminarene, forbønnen og de dype samtalene, de store valgene, fornyet tillit og nytt håp.

Det er godt.

Dette innlegget ble postet 30. januar 2010 kl. 0:44 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Geir sier:

    Jeg synes Impuls er et veldig godt tilbud. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått vokse opp med impuls, og gleder meg over å se hvordan det påvirker nye mennesker, på samme måte som det gjorde med meg.

Legg til en kommentar