Dette innlegget ble postet 28. januar 2010 kl. 0:46 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

14 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Får vi rabatt hvis vi går sammen og kjøper to, tror du? Nei, stemmer det, det er ikke sånn det fungerer med Apple ;)

  (Jeg fyller i februar btw.)

 2. Brigt sier:

  Eg er med på kvantumsrabbatt! Eg trenge 2! =)

 3. David sier:

  Må faktisk si at jeg synes den er ganske stygg i forhold til andre ting Apple har trikset frem de siste årene. Den tykke svarte rammen rundt skjermen tar seg bare ikke ut.

 4. PålB sier:

  Enig David — jeg hadde samme umiddelbare reaksjon. Jeg regner med at de må ha en liten ramme slik at du ikke forstyrrer multitouchen når du holder iPaden, men den var litt i overkant dominerende. Tipper helt ærlig at de ikke gjør designet for sexy for å kunne selge 2. generasjons iPad en gang i fremtiden — det skal ikke mye til før den blir veldig lekker!

  Likevel, must have.

 5. Silje sier:

  Jeg har en stygg følelse av at jeg nå kommer til å tråkke i et par salater, både fordi jeg 1) kun har den fjerneste anelse om hva en iPad kan være for noe (ligner det på iPod mon tro?) 2) dette virker helt klart som en guttegreie (og siden jeg er jente, er jeg ikke gutt), men jeg gjør det likevel.

  Kan en dings bli sexy evt for lite sexy?
  Fascinating… Men smart salgstriks. Evt et ikke-salgstriks, for å selge mer av den oppgraderte av den oppgraderte av den oppgraderte av den (you get it) senere. Sleipe, sleipe industrien…

  Gratulerer med dagen på søndag, Bjørnar. Ingen fare for at du får en padde fra denne kanten. Men du skal få tilbake soveposen din (takk for lånet, jeg brukte den aldri).

 6. Anders S. sier:

  Som Apple ekspert nr1 i Norge (stort å sei om seg sjøl ja, men hallo kem kan meir om Apple en meg??)

  iPad er om ikkje sexy så veldigt lekker, typisk Jonathan Ive produkt. Nå hadde jo æg skreve noge lenger å bedre om iPad og Apple men pga. stygge Intel så fekk maskinen spinning ball of death og då måtte Anders ta omstart. Skjedde aldri før på mine gamle G3 & G5, Intel æ en pain in the ass.

  iPad kan eg jo sei litt om, den er perfekt for Dagbladet, Jærbladet osv. pga at de kan distribuera avisene sine via program enkelt og greit for oss forbrukara. Så kan me abonnera på aviså på nett på en god og enkel måde i stedet for sånn så dæ æ idag, kronglete, vanskele å uøvesiktele. I tillegg blir den jo bedre når en kan skriva sine Pages dokument å Keynote ting på den, enklare en å drassa mæ seg en svære bærbare data.

  Det eg savne mest, men som eg virkele håbe kjæme æ en Altibox program som kan koblas til min box, min tv å eg kan styra alt dette via min deilige lille iPad. Ville våre genialt, trur den så hadde lagt dæ hadde tjent et par milliona bara på et par tima :)

  Ellers så glede eg meg til denne lille saken kjæme, om eg så må såva ude så ska eg ha en å då aller helst fyst i køen. Så neste gong du ser meg sova ude æ nok udføre Eplehuset til høsten :D

 7. Asbjørn sier:

  Det er konge at Mr. Steve Jobs presenterer iPad i en utvaska polo, jeans uten belte og joggesko. Respekt!

  http://events.apple.com.edgesuite.net/1001q3f8hhr/event/index.html

 8. Silje sier:

  Så søde!! Det ser jo ut som en forvokst iPod! Moro :)

  Anders: ALT du sa… ‘swooosh!’ *Silje gjør en håndbevegelse over hodet*
  Unntatt å sove ute. Det skjønte jeg.

  Jeg LIKER deres univers, gutter! Det gir mening til hvorfor mitt univers ikke er deres og omvendt. Det hadde nok blitt en del star wars da. He. He. Heeeee.

 9. Cathrine sier:

  Eg twice deg Silje!

 10. Anders S. sier:

  Kjære Silje og Cathrine.

  G3/G5 er prosessora, ting som er nødvendigt for at maskinen skal funka. Jonathan Ive (Jony Ive som de bruge i reklamane) er Apple sin designer. Han er sjef for denne avdelingå.

  iPad er som en liten datamaskin, bare hendigare, dokke he sikkert sitt Bjørnar sin iPhone, iPad er som en iPhone bara større. Me gutta he veldigt lyst på en sånn, det er nok mest en guttegreia. Dokke dame tenke nok, kæ søren ska de mæ en sånnen dings, de he jo nok dingsa, men det som er problemet vårt æ at dokke stikke som regel av med dingsane våre så me må ha nye å bedre og flottare dingsa.

  I USA he media bransjen våre ude i tøffe tide, det er hardt å driva med avise i USA, de tjene dårligt, det er store oppsigelsa å det er ikkje mange jobbane igjen. Nogen avise he au gått konk, noge Dagbladet i Norge holde på å gjær, hvis en he fyllt med. Mediehuså må altså tenka nytt og langsiktigt, internett er ei nye greia, å per dags dato kan du ikkje kjøba avise på nett i USA enkelt. Med iPad kan du gjær dæ, New York Times for eksempel he lagt et veldigt greit program som vise deg de siste 36 sakene også kan du kjøpa artikkelen. Nogen vil sei dette virke tongvint, dyrt eller forvirrande, for meg så er dette ganske så greit, eg kan leva med å måtta betala 5-10 krone for Dagbladet på nett, eller 1 krona for hver artikkel eg vil lesa, så lenge eg he den lett tilgjengelige.

  Var dette litt meir forståelsesfolt?

  mvh
  Anders

 11. Ragnhild Thu sier:

  Er det lov å si at jeg syntes iPad’en virket litt oppskrytt og ikke veldig kreativt… Som en altfor stor iPhone kombinert med en Amazon Kindle (som allerede har eksistert en en noen år)… Men for all del, gøy å ha noe nytt å bruke pengene på, jeg trenger i alle fall ikke flere par sko… ;)

 12. Ingvild sier:

  Enig med søster! :-) Gidd å gå rundt med en oversized iPhone under armen for å lese avisen!

 13. Asbjørn sier:

  Foreløpig det nærmeste vi kommer Harry Potter-avisene med levende bilder? :)

 14. Silje sier:

  Ja, Asbjørn! Haha! Det har jeg også tenkt på, faktisk!

  Anders, først tenkte jeg «neeeei! Too much information! Too muuuch!!», men så tenkte jeg «hm, interesting, han har noen gode poeng». Hvorfor er ikke du lærer?? Hvis du hadde vædt læreren min på barneskolen, tror jeg at jeg hadde likt deg =)

  Men ja. Trenger ikke alt-i-ett-løsningen. Takka meg te mobiltelefon, iPod og Canon 350D-kameraet mitt. Det går greit at det er mye. Jeg føler meg litt rikere da ;) Og håper avispapirene overlever. De er så koseliiiige!

  Btw:
  Eg thirde deg, Cathå ;)

Legg til en kommentar