Dette innlegget ble postet 18. februar 2010 kl. 10:21 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Silje sier:

    Ja. Nesten like gøy som å komme hjem etter en kveld ute og se at kaffetrakteren fremdeles står på. Liiide kick!

  2. Svein Arne sier:

    Få deg en tidsbryter på kaffitrakteren Silje så slipper du å få besøk av oss i rød bil med blå lys :-)

  3. Silje sier:

    Er du brannmann!? Tøøøft! Ja, skulle nok hatt det. Strømmen hadde nok gått før brannen brøt løs, hybelen min har nemlig et ganske ømfintlig strømsystem. Det har heldigvis ikke hendt siden. Kan ha sammenheng med at jeg ikke har kokt kaffe siden heller.

Legg til en kommentar