Come back to Dropbox!

Fantastisk e-post fra Dropbox, med tittelen «Come back to Dropbox!»

dropbox-mail.png

Lekent, men skikkelig. Liker spesielt illustrasjonen. Gjør at det hadde fristet å komme tilbake igjen hvis jeg i det hele tatt hadde vært borte, noe jeg ikke har. (Vi har ulike kontoer, og denne er sendt til kontoen som administrer fellesområdene våre i Bedehuskirken.)

For deg som ikke har prøvd Dropbox — det er et fantastisk verktøy som en gratis (opptil 2GB) online backup av dokumentene dine, men der det virkelig skinner er gjennom å dele dokumenter og filer mellom flere som skal dele dokumenter.

Det synkroniserer alt hele tiden, slik at alle til enhver tid har siste versjon av et dokument. Og det bare funker. Alltid. Se en video som viser hvordan det funker.

Anbefales sterkt.

Dette innlegget ble postet 10. mars 2010 kl. 16:43 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Geir sier:

    Det er gøy med IT-utviklere med humor. Firefox er et annet godt eksempel.

Legg til en kommentar