Panic Status Board

Programvareselskapet Panic har skrevet et program (en ren nettside) som viser statistikk på en stor skjerm som henger på veggen.

Panic Status Board

Hekkan, så lyst jeg har til å lage noe lignende!

Jeg må bare finne noe å bruke det til…

Dette innlegget ble postet 11. mars 2010 kl. 11:27 og er kategorisert under Bilder, Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Scroll en gang ned, så har du svaret: http://nrkbeta.no/2009/10/11/den-naadeloese-sannhet-paa-veggen/

  Besøkstall på bloggen er kanskje ikke så kult, men det ser usannsynlig bra ut i alle fall :)

 2. Geir sier:

  Jeg er enig med deg, statistikk blir så mye morsommere når du kan henge det opp på veggen…

 3. Marion sier:

  Kjære Bjørnar. Det var med stor sorg at jeg ikke fant meg selv blant linken til andre bloggere :( Dog tror jeg at det skyltes lite aktivitet på bloggen. Men jeg vil derfor informere deg om at jeg er tilbake; http://www.marionlende.blogg.no.

 4. Frode Førland sier:

  Kan henge på søyla ved siden av skipsklokken :) Nice!!!

Legg til en kommentar