VIDEO: OK Go – This Too Shall Pass

Video: OK Go – This Too Shall Pass

Insane!

(via Dooce)

P.S.: Hvis filmen hakker eller tar lang tid å laste kan du stille ned kvaliteten ved å holde over der det står «1080p». Anbefaler 720p.

Dette innlegget ble postet 7. mars 2010 kl. 11:50 og er kategorisert under Video. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. Geir sier:

  Jeg kan anbefale å se «the making of», og se noen av dem som har vært med å lage den.

 2. Silje sier:

  Eller å la det være, for å unngå å miste magien i dette FABELAKTIGE INNSLAGET HARLIGALONDON så uFATTELIG mye som skal klaffe! Jeg satt med hjertet i halsen og håpte alt skulle klaffe. Det gjorde det jo òg.

  Og tenk at det bare gikk ca tre minutter, så var det ferdig. Skjønner at de ikke smiler i slutten. Tenk hvor lenge de har jobba med det. Tre minutter, så er det over. Minner meg om Forkynneren. He understood something many of us don’t.

 3. Ingrid J sier:

  Utrulig kult!

 4. Asbjørn sier:

  Wildt bra!!

 5. Even sier:

  Wow… eg får nesten migrene av å tenka på kor lenge det må ha tatt å planlegga!

 6. Silje sier:

  Haha, Even! Bare nesten!?

 7. Even sier:

  Nesten ekje barebare! :)

 8. Ørjan sier:

  awesome ! :D tenk så rått å gjer det, mææn!

Legg til en kommentar