Dette innlegget ble postet 10. april 2010 kl. 17:10 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

13 KOMMENTARER

 1. Geir sier:

  Enig der. Folk kan si hva de vil om det, men det ser teit ut…

 2. PålB sier:

  Til orientering kan du kjøpe en Onepiece for ca. 1500 kroner :)

 3. Nils sier:

  Til info, så finnes det markant billigere alternativer på markedet en det Pål nevner.

 4. Ragnhild sier:

  Bjørnar, din lange kropp hadde kledd en sånn dress veldig bra! Kjøp en!!!

 5. Jon Arne sier:

  Ragnhild, lag en! :)

 6. AndersU sier:

  Eg kan stilla meg bak både Ragnhilds og Jon Arnes kommentar! Go for it!

 7. Bjørnar sier:

  Til orientering: Jeg ønsker ikke egentlig å vite hvorfor dere vet så mye om kjøpsdetaljer på disse produktene, Pål og Nils, og heller ikke hvorvidt og hvor ofte dere bruker dette hjemme i stua. For ikke å snakke om ute blant folk!

  Ragnhild: Tusen takk!

 8. Ina sier:

  Eg ønske meg en sånn:) Ser jo deiligt ut!

 9. PålB sier:

  @Nils: Du må jo ha originalen!!!

  …eller ikke :)

 10. Nils sier:

  Hei og hå! For å si det slik. Jeg har absolutt ingen planer om å gå til anskaffelse av pysjamasdress. Mitt innlegg i debatten var kun av rent informasjonsformål….

 11. Silje sier:

  Mor mi kan sy en te deg. Hu e widle på symaskinen.

  (Eg vett at du innerst inne he lyst på, Bjørnar. Ikkje skrøn.)

 12. aspis sier:

  Eg kjenne en med symaskinsertifisering frå formingå..

 13. Silje sier:

  Ah, Aspis! Konge! Då e du JAFFALL redda, Bjørnar! ;)

Legg til en kommentar