Dette innlegget ble postet 11. april 2010 kl. 14:13 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Odd Erling Karlsen sier:

  Igjen ser jeg meg nødt til å dele research som Bjørnar har tvunget frem for at jeg skal forstå det han skriver. Jeg gjør dette for å motvirke at andre skal tro om Bjørnar det jeg stod i fare for å tro før reaserch og googling ble gjennomført. Jeg ser at ungdommens dager nok er talte i mitt tilfelle…

  Meaning of FTW:

  Answer: In 2010, the most common meaning of «FTW» is «for the win», an Internet expression of enthusiasiam.

  While there were nastier meanings in previous years, FTW today commonly stands for «For the Win». It is an expression of enthusiasm. «FTW» is the same as saying «this is the best» or «this item will make a big difference, I recommend using it». Examples would include: «anti-lock braking, ftw!», «spellchecker, ftw!», and «low-carb diets, ftw!»

  Older meanings of FTW

  Years ago, «FTW» used to have a very negative meaning: «f**k the world». This was a term commonly used by social rebels, anarchists and anti-authoritarian types to express frustration with modern society. Gratefully, this antisocial meaning has dramatically faded in use in the 21st century, and people largely use «for the win» as the modern meaning for this acronym now

 2. Silje sier:

  NICE, Karlsen =D

  TAKK

 3. Bjørnar sier:

  Setter pris på at du tar på deg oppgaven med å opplyse folket, Odd Erling.

Legg til en kommentar