Dette innlegget ble postet 26. april 2010 kl. 12:58 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. Idus sier:

  Hæ? Syns du det, Bjørnar? Kan eg absolutt ikkje forstå.

  «Yvette’s got a passion for fashion» – syns det va et passande slagord som kom tydelig fram gjennom den profilen hu he valgt å ha på nett!

  (Hahah.. Trudde fysst «bare» det va sjølva siå, åsså kom MUSIKKEN!! Eg LOO!! Kriiiiise – trur jedna du he enn potensiell kunde deranne!)

 2. weronica sier:

  Haha, eg får vondt i auene!

 3. Geir sier:

  Hehehe…

  Jeg tenkte at så fælt kan det ikke være og hadde planlagt å vise hjemmesiden til faglæreren min i fysikk. Helt til jeg trykket på linken. Ingenting kan måles opp mot den. Jeg ble mildt sagt, overveldet av inntrykk jeg ikke satte pris på.

 4. Teru sier:

  Minner om GeoCities fra 90-tallet…

 5. Anders S. sier:

  En kan aldri sei at noko er stygt har eg lært. Men mindre fint det var det. Minner meg litt om et visst operativsystem av siste versjon :D

 6. Silje sier:

  Snadder. Hiver meg på Geirs og Weronicas comments, og slenger på en «MONSTERLOL!!!»

  Har du flere Verdens Styggeste-kåringer? Jeg er klar.

Legg til en kommentar