Gigantisk hull i Guatemala

Gigantisk hull i Guatemala

Et massivt hull i bakken åpnet seg i en gate i Guatemala og tok med seg to bygninger i sluket. Disse hullene skapes visstnok når grunnen blir fjernet av underjordiske vannstrømmer, men vanligvis ikke i så stor skala.

Drøyt.

(via Chris Bowler)

Dette innlegget ble postet 1. juni 2010 kl. 12:14 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Ragnhild Thu sier:

    WHAAAAT?!? Ekstremt drøyt! Visste ikke at slike ting kunne skje i virkeligheten…

  2. Ragnhild Thu Austnaberg sier:

    Forresten… feil navn :P Dumme internett med minne… :P

Legg til en kommentar