FILMER: (2)

5/6En langvarig forlovelse
6/6De andres liv

Dette innlegget ble postet 15. juli 2010 kl. 1:46 og er kategorisert under Filmanmeldelser. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. ingvar sier:

  3 av 4 filmer du ser er jo 5’er eller 6’er!
  Driver du grundig research før hver film du ser, eller er du bare heldig?

 2. Bjørnar sier:

  Hehe… Jeg gjør en del research på forhånd, ja. Rotten Tomatoes samler kritikker fra en mengde aviser og blader og gir en gjennomsnittsscore, og gir i alle fall en generell pekepinn på hva en bør styre unna og hva en bør styre mot.

  Ellers har jeg sett såpass mye film at jeg vet sånn noenlunde hva jeg liker og ikke, og ofte røper cover og synopsis nok til at en vet om det er i riktig gate eller ikke.

  Jeg går også ofte for tips fra folk jeg vet jeg har lignende filmssmak som meg selv. Det er et godt triks!

  Så filmkarakterene er i høyeste grad subjektive og forhåndssilte. Jeg slipper heldigvis å slite meg gjennom filmer jeg ikke liker fordi jeg har det som jobb å anmelde dem. Takk og lov.

Legg til en kommentar