Sykeste dansinga jeg har sett på lenge

Det blir ikke stort kulere enn dette.

(via David See)

Dette innlegget ble postet 29. juli 2010 kl. 0:50 og er kategorisert under Video. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

8 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Har sett denne seks ganger nå, dette er awesome dansing. Og musikken er i tillegg konge! :) Takker!

 2. Silje sier:

  Snnnnnnnnnnnnaddar! Jeg hørte ikke musikken grunnet mye støy rundt meg, men det var jo helt rått å bare se dansinga òg. De bare glir og svever bortover fortauet jo. ELSKER det. I mean it, I die. Takk for det. Takk for det, ja.

 3. Ragnhild Hetland sier:

  Venter veldig på ditt siste innlegg som «ungkar». Hvordan vil du beskrive denne epoken som nå er over? Og hva tenker du fremover? Blir det snart stasjonsvogn og hund?

 4. Leif sier:

  Noe helt annet, drar til Bolivia/La Paz/Casa Allianza om en drøy uke. Noen tips?

 5. Silje sier:

  Leif: IKKE spis scampi. Og hvis du allerede er høydesyk, IKKE bli med til Huyani Potosi. Det er mine tips. Men nå har du kanskje allerede reist. Jaja. Lykke til ;)

 6. Leif sier:

  Hei Silje, reiser i morgen tidlig – så jeg rakk å få med meg rådene dine! Jeg har en viss grad av høydeskrekk (tiltagende med åra), og tror ikke jeg skal begi meg på klatring (hehe).

 7. Ragnhild H sier:

  Hallo! Haaallo! Haaaaaallo??? Har du gått i hi?

 8. ingvar sier:

  Trudde du Ragnhild konne dette:
  En nygift mann skal ikke dra ut i krig og ikke bli pålagt noen andre plikter. Han skal være fritatt i ett år, til gagn for sitt hus og til glede for henne som han har tatt til kone (5.mos 24,5)

Legg til en kommentar