Dette innlegget ble postet 28. oktober 2010 kl. 16:00 og er kategorisert under Sidespor, Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Linn Husby sier:

    Ah! Tusen takk!

  2. Geir sier:

    Om jeg husker riktig fungerer dette med alle filtyper Preview klarer å lese. Stemmer det? Adobe reader det, så kanskje jeg bare blander.

  3. Anders S sier:

    Jepp gjer det, dette er i bunn og grunn gammal nytt for oss som har brukt OS X siden begynnelsen. Hvis du markerer 2 bilder eller pdf på skrivebordet skal desse åpne seg som en fil. I gamle Leopard kunne en legge inn mange bilder og trykke cmd+f(full screen mode) også kunne dette surre å gå på skjermen rundt og rundt mens i SL går ikkje dette lenger. Er så lenge siden eg har brukt Preview :) OS X har mange stilige overaskelser, holder du inne cmd+ctrl og scroller på skjermen kan du zoome i skjermen. Minuset er at OS X ennå ikkje er pixel uavhengigt som de sa sko komme i 10.2 eller noge. Kan være en må stille det inn i innstillinger, men zoome funksjonen er genial på enkelte nettsider :)

Legg til en kommentar