Endelig en iPhone-case som forslår

Incipio FeatherJeg har alltid hatt en sterk motvilje mot å ødelegge elegant designede produkter med «beskyttelsesutstyr». Jeg har aldri forstått folk som kjøper et av de mest gjennomførte industrielle design som finnes for så å gå rett og ødelegge dem med de styggeste beskyttelsene de kan finne.

Det må vel sies at denne motviljen mot beskyttelsesutstyr har ført til det noen vil kalle «unødige skader» og «større uhell» som muligens kunne vært unngått hadde jeg hatt på noe gummi rundt glasset og hardplasten. Men for å være helt ærlig har det vært en pris jeg har vært villig til å betale.

Helt til jeg så Pål Berge på toget med en beskyttelsesak rundt sin iPhone 4 som nesten ikke var synlig. Den er mindre enn 1 mm tykk. Og den sitter som et skudd. Og gummien kan potensielt bremse hastigheten mens den sklir ned glatte flater, men er ikke seig nok til at det er irriterende å få den opp av lommen. Den dekker alle hjørner, men dekker ingenting av frontskjermen.

Det er omtrent oppskriften på en drømmecase.

Jeg spurte Pål, som lever av å selge mobiltelefoner og -utstyr, om jeg kunne få en slik. «Det kan du,» sa Pål. «Vi har akkurat fått inn en gjeng på lager.» «Men kan jeg få den,» sa jeg. «Klart du kan,» sa Pål og tok av sin case og ga den til meg. Jeg satte den på min egen iPhone. «Letteste salget jeg har gjort i dag,» sa Pål. «Jeg sender deg faktura.»

Så er du iPhone-eier vet du hva du må gjøre. Du må overfalle en mobilselger på toget og trygle ham å få en case som dette. Eventuelt kan du kjøpe den i din nærmeste mobilforretning, eller på nett: Digimozo.no: INCIPIO Feather Black iPhone 4G (179,-).

Smooth.

Dette innlegget ble postet 27. oktober 2010 kl. 11:46 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Jeg noterer «forslår» bak øret som et nytt ord i mitt vokabular, det har jeg aldri hørt før. Eller, jeg har aldri fått med meg at jeg har hørt det i alle fall, jeg har sikkert trodd at folk sier forstår når de sier det.

  Salget av dekselet står faktisk som et av de letteste salgene jeg har gjort i historien. Og jeg har hatt mange — veeeldig mange — veeeldig enkle salg ;)

 2. Silje sier:

  Fantabulous. Og lol. Pål er fin sånn.

  Hadde jeg vær iPhone-eier, hadde jeg sannsynligvis hatt samme fremgangsmåte mht kjøp av iPhone-beskyttelse, Bjørnar. Jeg finner det likevel rart at en iPhone, i all dens perfekthet og uimoståelige (?) tiltrekningskraft, trenger beskyttelse.. Jaja, det gjør vi jo alle, perfekte eller ei.

  -gohelg

Legg til en kommentar