Togpendler 1.0.2

Oppdatering: Togpendler er oppdatert. Nytt i 2.0: Pushvarslinger om forsinkelser.

Hvis du har hatt problemer med å installere Togpendler, iPhone-appen jeg nylig har laget, fordi du ikke har oppdatert til siste versjon av iOS (4.2) finnes det nå en ny versjon ute i App Store som støtter iOS ned til 4.0.

Versjon 1.0.2:

Oppdateres som normalt gjennom iTunes eller App Store på iPhone.

(Apropos eldre versjoner: Jeg kunne trengt betatestere som kunne gjort tester på eldre versjoner av iPhone (med iOS 3.1.3 eller tidligere installer). Har du liggende en gammel enhet som fortsatt fungerer, gi meg en lyd.)

Har du iPhone og har ikke lastet ned Togpendler ennå? Last det ned her.

Ratings og reviews i App Store mottas fortsatt med stor takk!

Dette innlegget ble postet 19. januar 2011 kl. 9:07 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

7 KOMMENTARER

 1. geir sier:

  Kjempefin aplikasjon du har lagd!

  Men det er et par ting jeg savner.
  Først Av alt er det litt «bakvendt» at du ikke kan invertere rutene når du ser på dem. Sett at du har søkt opp Sandnes – Bryne, og lagrer denne som favoritt, da må du også lagre Bryne – Sandnes, for raskt kunne nå denne strekningen. Jeg så at Jernbaneverket hadde lagt inn en invertingsknapp i deres aplikasjon. Etter min mening hjelper det litt på flyten i bruken av aplikasjonen.

  Jeg la også merke til var at om du søker opp en strekning, i mitt tilfelle Bryne – Kristansand, og skal se når toget ankommer Kristansand så forsvinner toget fra listen etter avgang fra startsted. Det er kanskje noe med databasen, men nå vet du i hvertfall om det.

 2. geir sier:

  I tillegg når jeg prøvde å finne ut når toget Stavanger – Kristiansand ankom Kristiansand, innså jeg at det ikke var noen oversikt over ankomster til stasjoner, bare avganger. Mulig at det bare er jeg som søker feil…

 3. Bjørnar sier:

  Takk for tilbakemeldinger, Geir!

  Invertering av ruter/strekninger er et godt tips. Skal ta en kikk på om jeg ikke kan få det til å passe inn et sted!

  Når det gjelder ankomster var det én av flere ting jeg til slutt fant ut ikke passet inn i det spisse fokuset for denne appen. For å kunne lage en app som gjør noen ting VELDIG godt må den også velge å utelate en del funksjoner. Togpendler er, som navnet tilsier, en app som prøver å dekke behovene til en som reiser ofte med tog, og for denne brukeren er ankomster en god del mindre interessant enn avganger.

  Å ha med ankomster er selvsagt ikke teknisk vanskelig å få til, men ved å ta med dette ville fila med togtider som skulle lastes ned bli større, prosesseringen av dataene ta lengre tid osv., og hver ekstra slik funksjon en tar med gjør at appen blir litt mindre effektiv, Jeg har forsøkt å ta med nok (men ikke mer) enn nødvendig for å lage en kjappest og mest mulig effektiv app for målgruppen.

  Så jeg tror dessverre ikke dette kommer til å komme med. Togtider fra Jernbaneverket har, som du sikkert vet, mulighet for å se ankomster på en stasjon de gangen du har behov for dette.

 4. GA sier:

  Hvis en har versjon 3.1. Funke det dårligt?

 5. Bjørnar sier:

  Hei GA,

  Har dessverre ikke hatt mulighet til å teste den på iOS 3.1, og har ikke villet slippe en versjon jeg ikke vet fungerer der.

  Hvis du er interessert i å betateste en versjon som støtter 3.1 og rapportere eventuelle bugs og mangler, send meg en e-post, så tror jeg vi kan få til noe.

 6. GA sier:

  :D :D godt du har oppdatert versjonen min då. ;)

 7. Bjørnar sier:

  Gro Anita? Du må oppdatere telefonen din selv framover! Trykk ja på alt som spør om du vil oppdatere. Alltid.

Legg til en kommentar