BILDE: Kim Jong Il/Un

Kim Jong Il/Un

Dette bildet, en av vinnerne av World Press Photo 2010, er glimrende. Kim Jong Il (høyre) og Kim Jong Un, far og sønn, nåværende diktator og framtidens arving.

Det fanger ikke bare denne spesifikke situasjonen, men er et bilde på alle lignende situasjoner, hvor makthaveren føler seg truet av oppkomlingen og skuler med bekymring på arvingen. Du kan se frykten i øynene til Kim Jong Il, og den stoiske sikkerheten til Kim Jong Un.

Det aner meg at dette bildet kan ha fanget en hel epoke i et ørlite øyeblikk.

(via The Big Picture)

Dette innlegget ble postet 22. februar 2011 kl. 11:57 og er kategorisert under Bilder. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. EirikE sier:

    http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/

  2. EirikE sier:

    tror bare han liker å se på ting:)

  3. Teru sier:

    Kim Jong Il has no Seoul.

Legg til en kommentar