Dette innlegget ble postet 12. februar 2011 kl. 19:13 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. Johannes sier:

  Og for oss som ikke trenger 20 kilo, er det kanskje lurt å la vær å gifte seg eller?

 2. Anders S sier:

  Neppe Johannes. En kan jo bare velge å legge maten i frysa til seinere :) det finnes ingen glede i livet som den med å finne den kvinnen en ønsker å dele resten av livet sammen med, ikkje sant Bjørnar?

 3. Johannes sier:

  Jeg skal ta det i betraktning…

 4. Bjørnar sier:

  Jeg tror at hvis en vil beholde matchvekta, Johannes, bør en nok spise seg ned en del i forkant så en har noe å gå på…

 5. Ingvild og Ole sier:

  Vi lurer imidlertid på; kan du konkludere med hvilken vektøkningsmetode som (ser ut til å) fungerer(r) best; Asbjørns «spis selv om du er mett»-kampanje eller Thereses «jeg er verdens best kone»-metode?

  Vi venter spent på konklusjon!
  Vh, Kristiansandsbanden

 6. Bjørnar sier:

  Haha! For så si det sånn: Asbjørns «spis selv om du er mett»-metode gjør meg fort kvalm, og har derfor ikke veldig mye å stille opp med når Therese «verdens beste kone» Tollaksen fyller leiligheten med duften av nybakte rundstykker og andre herligheter.

  Jeg beklager, Asbjørn, men du kommer «dessverre» til kort her.

Legg til en kommentar