Dette innlegget ble postet 17. februar 2011 kl. 23:18 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Herlig! Ser egentlig for meg at Therese er heldig her — noe sier meg at det er utviklingen og gleden av at folk bruker applikasjonen din som driver deg, ikke nødvendigvis gevinsten. Så kanskje får hun en bit av kaka? :)

  Jeg er bare et menneske. Jeg kan selvsagt ta feil. God helg!

 2. Anders S. sier:

  Bruk penga på å kvitte deg med gjeld, det burde være pri 1.
  pri 2 er å isolere boligen bedre.
  pri 3 kjøpe varmepumpe
  pri 4 kjøpe solfanger
  pri 5 absolutt få på plass passivdør og vinduer i boligen.

  Hva oppnår du? Jo en bolig bygd som en meir eller mindre miljøbolig og et stort smil fra meg med velkommen etter :D

Legg til en kommentar