Dette innlegget ble postet 9. februar 2011 kl. 12:54 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Geir sier:

    Du skriver gmail-klient. Betyr det at alt som du gjør i Sparrow blir gjort i gmail. Med det mener jeg at alt synkroniseres. For eksempel å slette, arkivere, legge i en mappe, legge som favoritt osv?

  2. Bjørnar sier:

    Det stemmer. Den kjører IMAP, så den speiler Gmail komplett (på samme måte som f.eks smarttelefoner bruker IMAP). Det du leser et sted blir merket som lest alle steder, mappestrukturer osv. er identiske.

  3. Anders S. sier:

    Hvem trenger et program til 55.- når en kan gjere det samme i et gratis som følger med maskinen?

Legg til en kommentar