Why Is Dropbox More Popular Than Other Tools With Similar Functionality?

Michael Wolfe svarer på Quora:

Well, let’s take a step back and think about the sync problem and what the ideal solution for it would do:

  • There would be a folder.
  • You’d put your stuff in it.
  • It would sync.

They built that.

Dette beskriver perfekt hvordan begrensinger ofte gjør produkter bedre (eller: Hvordan gjøre én ting perfekt). Alle konkurrentene prøver å gjøre alt mulig, men hvem trenger egentlig at folk kan «like» dokumentene du jobber på?

Hele svaret er veldig festlig og på kornet.

Bruker du ikke Dropbox? Shame on you.

Dette innlegget ble postet 1. februar 2011 kl. 11:11 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar