Dette innlegget ble postet 5. april 2011 kl. 11:49 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Anders U sier:

  Agreed!

 2. Anders S. sier:

  Per-Willy Amundsen har gjort mange rare sprell på Facebook, det har også Snorre Valen. Misforstå meg rett, men det er ingen som vil drive korstog mot et folk som aktivt ønsker å jobbe. For at me skal få fleire i arbeid og fleire til å forstå Norsk så må me ha Norsk kurs. Her bevilges det langt ifra nok og nå har enkelte begynt å starte opp sjølv der bedriftene sjølv betaler for at deres ansatte skal lære Norsk. Eg har lenge tatt til orde for at i Norsk byggebransje skal det være krav til Norsk, noko alle avviser er viktig.

  Me vil få mange misforståelser i et land når alle snakker forskjellige språk. Flesteparten ønsker å komme i jobb og det er dei i mindre tall som ikkje ønsker å jobbe. Desverre så tror de fleste at ALLE invandrere skal ut fordi politikeren som sier noko ikkje får snakke ferdig eller fordi det han sier etterpå blir kuttet bort. Som for eksempel i Maria Amelie saken i debatten på Stortinget så kutta både NRK og TV2 bort meget viktige klipp for å skade FrP og Høyre og skåne AP. Dette blir feil, det er mange invandrere som stemmer på FrP og Høyre og det er ikkje fordi partiene vil kaste dei ut. Det har jo med at dei ser viktigheten av at folk får den opplæringen de har krav på. I min bransje er det jo haugevis av polakker som ikkje kan språket, dei kan jobbe men det hjelper ikkje når eg ikkje forstår dei og dei ikkje forstår meg. Engelsk nytter ikkje for det er kanskje 1/20 som snakker Engelsk. Så kanskje for å få en bedre verden må me stemme på parti som ønsker invandrere i arbeid og ikkje parti som aktivt er imot det. Denne regjeringen sier de bevilger mer penger, ja 1 krone mer i forhold til 0 kroner er mer, men når en trenger 10 kroner så er ikkje 1 krone nok.

  Muslimer er like vanlige mennesker som det kristne er. Det finnes også terror-muslimer, terror-kristne og ateister som er heilt sprø. En finner dem i alle leire, mange av disse terror-muslimene får operere fritt i Norge, Mullah Krekar som eksempel og saken bak i tid som alle glemmer med Somaliske Kadja som avslører Imamenes sanne ansikt. Slike folk må me få ut, men når me sier slikt så er me rasister. Blir heilt feil ord, en er ikkje rasist sjølv om en ikkje ønsker å ha terror i Norge.

 3. Even the eagle sier:

  Enig!! Go Valen! Og go Tollaksen!
  Kankje alle bare vêr jille me kvarandre!

Legg til en kommentar