Dette innlegget ble postet 14. mai 2011 kl. 14:37 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Bjørn Ingvar sier:

  Hei. Takk for en fin blogg.

  Noen tanker etter å ha lest Trine Skei Grande sitt innlegg.

  Er det rasisme å diskutere/kritisere en religion som f.eks Islam? Jeg synes TSG blander kortene når hun ikke skiller mellom muslimer og Islam. At enkelte kan få en fobier og reagere irrasjonelt mot religioner som for eksempel Islam kan det være flere gode grunner til.

  Jeg lar Asle Toje, i samme avis, utdype:
  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article3996694.ece

 2. Anders S sier:

  Islam har jo ikkje akkurat gjort saken sin bedre når en ser på land som Iran. Mange blir og er redde når en ser på Al Quaida som bedriver terror, mange blir redde det desverre. Heldigvis trenger me ikkje dra alle under en kam.

Legg til en kommentar